Vacatures

Wil je werken in een dynamisch bedrijf dat in volle groei is en zorgt voor een groenere toekomst... aarzel dan niet om online te solliciteren op onze volgende vacatures!

Technisch projectmanager PV industriële projecten

Word jij ook zo moe van bedrijven die alleen maar praten over duurzaamheid? Wil jij ook technologie realiseren, die daadwerkelijk energie bespaart of opwekt? Heb je een technische opleiding afgerond, ben je geïnteresseerd in renewable energy, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je nieuwsgierig ingesteld? Dan zijn we vanwege groei van onze organisatie op zoek naar jou, in de rol van Technisch projectmanager voor PV-projecten.

Lees meer

Adviseur energiebesparing industrie

Energiebesparing en verduurzaming spelen een steeds grotere rol, zowel wereldwijd als in Nederland. Dit is te merken aan o.a. toenemende maatschappelijke druk om actie te ondernemen en duidelijke prioritering op de politieke agenda’s. Vooral de industrie staat onder druk om te komen met oplossingen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en dat is precies waar wij over gaan tot actie. We zijn vanwege de groei van de organisatie op zoek naar een adviseur energiebesparing industrie.

Lees meer

STAGEOPDRACHT

“GASLOZE & DUURZAME WARMTE BINNEN DE INDUSTRIE”

Lees meer

Senior PV Specialist industriële projecten

Word jij ook zo moe van bedrijven die alleen maar praten over duurzaamheid? Wil jij ook technologie realiseren, die daadwerkelijk energie bespaart of opwekt? Heb je een technische opleiding afgerond, leef jij voor PV, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je nieuwsgierig ingesteld? Dan zijn we vanwege groei van onze organisatie op zoek naar jou, in de rol van PV Specialist!

Lees meer

Qfor Kmo portefeuille