In de kijker

11 augustus 2020

Encon en Powerhouse bundelen de krachten om de energietransitie te versnellen

Encon werkt vanaf nu samen met Powerhouse om de energiehuishouding van bedrijven volledig te optimaliseren en kansen op het gebied van (energie)besparing inzichtelijk te maken.

Door deze samenwerking ontstaat een breed inzicht in uw energiehuishouding op zowel financieel als uitvoeringstechnisch gebied. Op financieel gebied ontvangt u inzicht in het huidige energieverbruik, de energiekosten, een analyse op de gekozen inkoopstrategie en de energiebesparing door het uitvoeren van maatregelen. Daarnaast helpen we u op uitvoeringstechnisch gebied met het realiseren van energiebesparende maatregelen en het behalen van langetermijndoelstellingen. Door de inzichten die dit brengt kunt u, al dan niet met hulp van ons, de juiste stappen zetten om uw organisatie toekomstbestendig te maken op het gebied van duurzaamheid, mét behoudt van uw organisatiedoelstellingen.

Wie is Powerhouse?

Powerhouse is sinds 2005 uitgegroeid tot het leidende energieplatform en is daarmee een jarenlange expert in grootzakelijke energie-inkoop en verkoop. Powerhouse biedt, middels slimme oplossingen, energie intensieve bedrijven en decentrale producenten de flexibiliteit, transparantie en controle om te optimaliseren op hun energie behoeftes en budgetten.

Waarom deze samenwerking?

Deze samenwerking maakt het mogelijk om de gehele energiehuishouding onder de loep te nemen en serieus te verbeteren. Samen met Powerhouse zorgen we voor volledige begeleiding van energie in- en verkoop, implementatie van energiebesparende maatregelen, borging binnen de huidige wettelijke verplichtingen en het behalen van uw strategische doelen met betrekking tot duurzame bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat u kunt verduurzamen op die manier die precies aansluit bij uw bedrijfsvoering. Stoom uzelf klaar voor de nieuwe toekomst. Wij helpen u graag.
Terug naar overzicht

Qfor Kmo portefeuille