In de kijker

12 oktober 2018

Een zonnige start van een duurzaam Twenterand.

Een zonnige start van een duurzaam Twenterand.

Zonnepark Oosterweilanden wordt ontwikkeld als onderdeel van een energieneutraal gemeente Twenterand in 2050. Het park is ontwikkeld door Zonnepark Oosterweilanden BV waarvan gemeente Twenterand de enige aandeelhouder is. Deze ontwikkeling heeft twee grote voordelen: De groene stroom die wordt geproduceerd door het park zorgt voor een stap vooruit in de energietransitie. Daarnaast worden ook de financiële opbrengsten van het park goed besteed. Alle opbrengsten komen in een duurzaamheidsfonds dat door de gemeente gebruikt zal worden voor verdere verduurzaming van de gemeente. www.twenterand.nl/zonneparkoosterweilanden

Trots!
Encon is trots dat zij, in opdracht van Zonnepark Oosterweilanden BV en adviseur Over Morgen, een bijdrage mag leveren aan dit initiatief door de technische projectbegeleiding voor haar rekening te nemen. Met de inzet van Encon wordt de technische kwaliteit tijdens de aanbesteding en het realisatie van het park geborgd. Tevens zorgt onze aanwezigheid voor een goede afstemming tussen de aannemer die het park gaat bouwen en de opdrachtgever Zonnepark Oosterweilanden BV. Medio 2019 is het park operationeel en volgt een officiële opening.
 

Over Encon
Encon is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in energiebesparingen, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie voor industriële bedrijven. Encon ondersteunt bedrijven om:
1. technische installaties te laten voldoen aan de geldende wetgeving
2. energiekosten efficiënt te managen
3. duurzaamheid te borgen op lange termijn
Encon is actief in heel Europa en werkt voor bedrijven zoals WDP, Suiker Unie, Bayer, Ikea, Kraft Heinz.
Encon heeft vestigingen in Nederland, België en Uruguay. www.encon-energy.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcella Meijman op  het nummer: 088 – 111 0600
Terug naar overzicht

Qfor Kmo portefeuille